Indoorspeeltuinen zijn natuurlijk fantastisch voor kinderen. Hier kunnen ze lekker spelen en zich amuseren. Kidzcity is hier helemaal een ideale plek voor! Deze indoorspeeltuin in Utrecht biedt leuke attracties en activiteiten die de kinderen dagelijks kunnen vermaken. Met een grote variƫteit aan speeltoestellen, minigolf, trampolines en andere leuke spellen zal uw kind zich niet vervelen.

Kidzcity is een enorme speeltuin voor de kinderen, ongedacht de leeftijd. Kidzcity heeft twee delen, waarvan een gedeelde is voor kinderen van 0 t/m 4 en de andere voor de wat grotere kinderen. Hierop wordt ook regelmatig gecontroleerd door het personeel waardoor het voor alle kinderen veilig is om te spelen.

Bovendien biedt Kidzcity ook verjaardagsfeestjes en speciale themaweken. Als u wat tijd vrij heeft, is een dagje naar Kidzcity een leuke manier om de familie bij elkaar te brengen en samen te genieten. De entree is erg betaalbaar, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het budget.

Om de tickets voor Kidzcity nog aantrekkelijker te maken kun je deze tickets kopen met de NapPas via https://www.nappas.nl/dagjes-uit/kidzcity/! De NapPas geeft jou namelijk 20% korting per persoon bij een ticket van Kidzcity! Dan wordt zo’n dagje uit nog veel en veel leuker!

Rondom de speeltuinen bevinden zich terrassen waar jij als ouder/verzorger een oogje in het zeil kunt houden. Dit is natuurlijk wel zo fijn als de kinderen lekker kunnen spelen en je kunt ontspannen.

Genoeg redenen om eens een dagje naar Kidzcity te gaan! Lekker spelen, plezier maken en genieten van de leuke attracties. Ga jij ook? Vergeet niet dat als je tickets koopt met de NapPas je 20% korting krijgt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *