About Me

German Shepherd Kennel v. Injoy Hoeve

In 1997 ben ik begonnen in de hondensport met als doel een herder af te richtten voor het KNPV certificaat. Al snel werd het mij duidelijk dat dit niet zo simpel was als dat men dat liet geloven. Je moet zelf zeer gemotiveerd zijn en daarbij moet je een hond hebben die geschikt is. Dat laatste is een pré in de hondensport.

Dus mijn eerste hond die ik voor het KNPV certificaat heb gebracht was een XMechelse Herder genaamd Remco.

Een zeer pittige hond uit de bloedlijn van Berry Hogeling. Nadat ik dit heb behaald ben ik overgestapt naar mijn favoriete ras de Duitse Herders.

Een Duitse Herder africhten voor het KNPV certificaat dat was pas echt een uitdaging en zeker niet gemakkelijk. Een Duitse Herder moet je op een andere manier africhten dan de diensthond/ mechelaars, de honden waar ik inmiddels al enige ervaring mee had. Mijn eerste Duiste Herder die een certificaat heeft behaald was Foetsie vom Haus Sodom (PHI LOF). Daarna heb ik meerdere Duitse Herder gehad o.a Hero vom Haus Sodom, Donny v.d AA-Strang , Ugly vom Haus Larwin en momenteel train ik nog met Caspto v. Injoy Hoeve. Met een hond voor de keuring gaan is niet mijn sterkste kant maar het africhten vind ik geweldig.

   

Naast het africhten van de Duiste Herder leek het mij een uitdaging om een nest te gaan fokken. Proberen om de kwaliteit van een Duitse Herder in de KNPV te verhogen. Ik kan wel stellen dat dit inmiddels gelukt is. De kennel heeft meer dan tien KNPV certificaten behaald en ook in de VDH zijn certificaten behaald. Mijn wens is al uit gekomen.

In 2008 ben ik getrouwd met Regina en daar is onze kanjer "Caspto" bij aanwezig geweest, hij heeft ons samen met Bert de ringen gebracht. Een moment om nooit meer te vergeten..

Momenteel train ik nog steeds met Cas en een aantal vrienden KNPV. Dit zit in je bloed en gaat hopelijk nooit weg....